Οικισμοί

Άγιος Στέφανος
Ο οικισμός είνα παραθαλάσσιος (εκτείνεται από τα 350 έως τα 850 μέτρα από την παραλία) και απέχει 5 χλμ. από τα Καμένα Βούρλα και 2 χλμ από τον Αγιο Σεραφείμ..
                                                Δείτε Φωτογραφίες ΕΔΩ
                                                                   WikimapiaΧάρτης 
...


Πρόσβαση από Αθήνα
Ο Άγιος Στέφανος έχει πρόσβαση από εθνική οδό μετά τα Καμένα Βούρλα στα 9 χιλ. θα βρείτε την έξοδο για Μώλο [μετά την αερογέφυρα για το τρένο] στα δεξιά ,μόλις φθάσετε στον Αγ.Σεραφείμ στον μεγάλο πλάτανο στρίβουμε δεξιά , συναντούμε τρεις διασταύρωσης στην τρίτη στρίβουμε αριστερά και μετά από 100m δεξιά, η μόλις φθάσετε στον Άγ.Σεραφείμ στον μεγάλο πλάτανο πάτε για την παραλία και στο λιμάνι στρίβετε δεξιά, μετά το κάμπικ δεξιά στα 500m είναι ο οικισμός .
Πρόσβαση από Λαμία .
Ακολουθούμε την Εθνική οδό για Κανένα Βούρλα στα 40 χιλ. από την Λαμία στον κόμβο για Μώλο δεξιά. Μόλις φθάσετε στον Αγ.Σεραφείμ στον μεγάλο πλάτανο στρίβουμε δεξιά , συναντούμε τρεις διασταύρωσης στην τρίτη στρίβουμε αριστερά και μετά από 100m δεξιά, η μόλις φθάσετε στον Άγ.Σεραφείμ στον μεγάλο πλάτανο πάτε για την παραλία και στο λιμάνι στρίβετε δεξιά, μετά το κάμπικ δεξιά στα 500m είναι ο οικισμός .

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 210 8647442
Fax: 210 8657411
Κινητό: 6974005006E-mail bosovits@otenet.gr
http://sites.google.com/site/oikopedaagiouserapheim/


Οικισμός Κουρμούση

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
WikimapiaΧάρτης 
Πρόσβαση από Αθήνα
Ο Οικισμός κουρμούση έχει πρόσβαση από εθνική οδό μετά τα Καμένα Βούρλα στα 9 χιλ. θα βρείτε τι διασταύρωση για τον Μώλο [μετά την αερογέφυρα για το τρένο] στα δεξιά ,φτάνετε στον Αγ.Σεραφείμ και πάτε για παραλία .


Μόλις φθάσετε στο λιμάνι στρίβετε αριστερά , ο οικισμός βρίσκετε στα 500


ΕΛ.ΑΣ ΣΥΝ Π.Ε
Ο Αστικός & Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός Υπαξιωματικών & Αστυφυλάκων τ. Α.Π & Αστυνομικών Υπάλληλων διαθέτει στον Δήμο Αγίου Κων/νου – Μώλου δύο εκτάσεις προς πώληση:
Στην θέση ενιαία έκταση ΚΑΜΠΟΣ 299 στρέμματα με άδεια οικιστικής καταλληλότητας μόλις 7΄ λεπτά της ώρας από τον Νέο Σταθμό του Ο.Σ.Ε στον ΜΩΛΟ της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Απέχει 250 μέτρα από την θάλασσα και συνδέεται Νότια με την Σκάρφεια και Βορειοανατολικά με την παραλία του Αγίου Σεραφείμ, με ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Είναι σε ίση απόσταση από τις Θέρμες του Κουνιαβίτη των Καμμένων Βούρλων, των Θερμοπυλών και τα Ψωρονέρια της Δαμάστας. Βρίσκεται 30 χλμ Ανατολικά της Λαμίας, 3 χλμ Βόρεια από τον Οδικό Άξονα της Π.Α.Θ.Ε. Με την κατασκευή του νέου Σιδηροδρομικού άξονα Αθηνών – Λιανοκλαδίου, δημιουργείται Σταθμός στον Μώλο. Η κίνηση των τρένων θα πραγματοποιείται με ρεύμα και η απόσταση Αθήνα – Μώλος θα διανύεται σε μία (1) ώρα και δέκα 10΄ λεπτά.
----------

-----
Επικοινωνία
Για πληροφορίες σχετικά με τα οικόπεδα,
μπορείτε να καλέσετε στο 6936193355,
ή να στείλετε κάποιο μήνυμα στο
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@elassynpe.gr
Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε την περιοχή των οικοπέδων.
ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ

elassynpe.gr